• Kényelmi papucs Senze fekete
  • Kényelmi papucs Senze fehér
  • Kényelmi papucs Senze fekete

Kényelmi papucs Senze

0 értékelés
0 out of 5

9.460 Ft +ÁFA

Törlés
Méret táblázat

A Salus Senze kényelmi lábbeli anatómiailag tervezett minőségi, munkavédelmi papucs. Klumpa megoldású kényelmi papucs bőr felső és belső résszel, anatómiailag tervezett formával. A sarok magassága alkalmassá teszi hosszabb viselésre is. A felső rész díszvarrással ékesített.

Kényelmi papucs Senze

A folyamatosan megújuló munkaruha kollekciónkon kívül, a 2014. évtől kezdődően a vásárlóink igényeinek minél szélesebb körű kielégítése érdekében, a Salus kényelmi lábbelik forgalmazását is megkezdtük, melyek tanúsítvánnyal rendelkeznek és többféle színben is elérhetőek.

Szolgáltatásunk közé tartozik a helyszíni méretvétel, mellyel partnereink munkaruha beszerzését könnyítjük meg, és megfelelő mennyiségű rendelés esetén az ingyenes kiszállítás is.

További munkacipőkért, Salus kényelmi lábbeli termékeinkhez kattintson ide.

Kövessen minket Facebook oldalunkon is, ahol további érdekességeket talál, valamint elsőként értesülhet munkavédelmi és kényelmi lábbeli újdonságainkról.

40 féle modell

Saját tervezésű és gyártású modellekből álló mintakollekciónkat munkatársaink az ország bármely szegletébe eljuttatják, így kényelmesen rendelheti meg a szükséges munkaruhákat az Ön által megjelölt helyszínen és időpontban. Termékskálánkat folyamatosan megújítjuk, figyelembe véve a piac igényeit és az aktuális divatot.

9 féle alapanyag

A MAGYISZ KFT által gyártott modelleket 9 féle, egészségügyi, óvodai felhasználásra alkalmas, tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagból kérhetik vásárlóink, köztük természetesen színes anyagból is.

Egyedülálló rugalmasság

Egyedi kéréseket készséggel kielégítünk. (Pl. zseb nélkül, cipzáras kivitel, más hosszal, vagy színes anyaggal kombinálva kérik modelljeinket.)

Cégarculat a munkaruhákban is

A kiválasztott modelleket tetszés szerint feliratozzuk műhímzés vagy szitázás módszerével, így megrendelőink céges arculata a munkaruhákban is visszaköszön.

Teljes munkaruha kínálat

Vásárlóink teljes körű kiszolgálása érdekében nemcsak saját termékeket kínálunk, hanem márkás pólók, pulóverek kardigánok, mellények is megtalálhatók repertoárunkban, ugyan úgy, mint a tanúsítvánnyal rendelkező munkavédelmi lábbelik.

Mennyiségi kedvezmények

Bár cégünk egy darabos megrendelést is készséggel teljesít, nagyobb mennyiségű rendelés esetén listaárainkból kedvezményt biztosítunk.

Válassza Ön is az elegáns, kényelmes, praktikus MAGYISZ munkaruhákat!