Saját gyártású minőségi munkaruhák a MAGYISZ Kft-től!

közel 40 féle modell

Mintakollekciónkat munkatársaink az ország bármely szegletébe eljuttatják, így kényelmesen rendelheti meg a szükséges munkaruhákat az Ön által megjelölt helyszínen és időpontban. Termékskálánkat folyamatosan megújítjuk, figyelembe véve a piac igényeit és az aktuális divatot.

több féle alapanyag

A MAGYISZ KFT által gyártott modelleket számos egészségügyi, óvodai felhasználásra alkalmas, tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagból kérhetik vásárlóink, köztük természetesen színes anyagból is.

Egyedülálló rugalmasság

Egyedi kéréseket készséggel kielégítünk. (Pl. zseb nélkül, más hosszal, vagy színes anyaggal kombinálva kérik modelljeinket.)

Cégarculat

A kiválasztott modelleket tetszés szerint feliratozzuk műhímzés vagy szitázás módszerével, így megrendelőink céges arculata a munkaruhákban is visszaköszön.

Teljesség

Vásárlóink teljes körű kiszolgálása érdekében nemcsak saját termékeket kínálunk, hanem márkás pólók, pulóverek kardigánok, mellények is megtalálhatók repertoárunkban, ugyan úgy, mint a tanúsítvánnyal rendelkező munkavédelmi lábbelik.

Mennyiségi kedvezmények

Bár cégünk egy darabos megrendelést is készséggel teljesít, nagyobb mennyiségű rendelés esetén listaárainkból kedvezményt biztosítunk.

Kérjen árajánlatot!

Miért válassza a Magyisz munkaruhákat?

Minőség

Rugalmasság

Saját modellek

Tapasztalat

Válassza Ön is az elegáns, kényelmes, praktikus MAGYISZ munkaruhákat!

Magyar Judit