• City póló2
  • 120_01_C_lb
  • 120_15_C_lb
  • 120_59_C_lb
  • 120_39_C_lb
  • 120_40_C_lb
  • 120_47_C_lb
  • 120_00_C_lb

City póló

0 értékelés
0 out of 5

2.280 Ft +ÁFA

Törlés
Méret táblázat

Női póló és óvodai munkaruha kollekciónkból ajánljuk a City pólót. Kerek nyakú, rövid ujjú női póló vékony 100%-os pamut anyagból.

City óvodai női póló

A közel negyven darabból álló egyedi kollekciónkban mindenki megtalálja a számára legelőnyösebb, legkedvezőbb óvodai öltözéket.

Szolgáltatásaink közé tartozik a helyszíni méretvétel, mellyel partnereink óvodai munkaruha beszerzését könnyítjük meg, és megfelelő mennyiségű rendelés esetén az ingyenes kiszállítás is.

Repertoárunkban a hölgyek számára számos női tunika, szoknya, női nadrág, női póló, kardigán és mellény szerepel, és természetesen megtalálható a női köpeny is.

További női póló és óvodai munkaruha termékeinkhez kattintson ide.

Kövessen minket Facebook oldalunkon is, ahol további érdekességeket talál, valamint elsőként értesülhet munkaruha újdonságainkról.

40 féle modell

Saját tervezésű és gyártású modellekből álló mintakollekciónkat munkatársaink az ország bármely szegletébe eljuttatják, így kényelmesen rendelheti meg a szükséges munkaruhákat az Ön által megjelölt helyszínen és időpontban. Termékskálánkat folyamatosan megújítjuk, figyelembe véve a piac igényeit és az aktuális divatot.

9 féle alapanyag

A MAGYISZ KFT által gyártott modelleket 9 féle, egészségügyi, óvodai felhasználásra alkalmas, tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagból kérhetik vásárlóink, köztük természetesen színes anyagból is.

Egyedülálló rugalmasság

Egyedi kéréseket készséggel kielégítünk. (Pl. zseb nélkül, cipzáras kivitel, más hosszal, vagy színes anyaggal kombinálva kérik modelljeinket.)

Cégarculat a munkaruhákban is

A kiválasztott modelleket tetszés szerint feliratozzuk műhímzés vagy szitázás módszerével, így megrendelőink céges arculata a munkaruhákban is visszaköszön.

Teljes munkaruha kínálat

Vásárlóink teljes körű kiszolgálása érdekében nemcsak saját termékeket kínálunk, hanem márkás pólók, pulóverek kardigánok, mellények is megtalálhatók repertoárunkban, ugyan úgy, mint a tanúsítvánnyal rendelkező munkavédelmi lábbelik.

Mennyiségi kedvezmények

Bár cégünk egy darabos megrendelést is készséggel teljesít, nagyobb mennyiségű rendelés esetén listaárainkból kedvezményt biztosítunk.

Válassza Ön is az elegáns, kényelmes, praktikus MAGYISZ munkaruhákat!