• Kopitarna orvosi cipő 1512

Kopitarna orvosi cipő 1512

12.800 Ft +ÁFA

Kiválasztás törlése
Méret táblázat

A Kopitarna 1512 orvosi cipő anatómiailag tervezett minőségi, munkavédelmi lábbeli. Zárt fűzős bőrcipő, csúszásgátló talppal, puha, kivehető bőrbetéttel. A varrott-ragasztott kivitelezés kényelmes viseletet biztosít.

Kopitarna orvosi cipő 1512

A folyamatosan megújuló munkaruha kollekciónkon kívül, a 2012-es évtől kezdődően – a vásárlóink igényeinek minél szélesebb körű kielégítése érdekében – a Kopitarna márkájú munkavédelmi lábbelik forgalmazását is megkezdtük, melyek tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Szolgáltatásunk közé tartozik a helyszíni méretvétel, mellyel partnereink munkaruha beszerzését könnyítjük meg, és megfelelő mennyiségű rendelés esetén az ingyenes kiszállítás is.

További Kopitarna munkavédelmi lábbeli termékeinkhez kattintson ide.

Kövessen minket Facebook oldalunkon is, ahol további érdekességeket talál, valamint elsőként értesülhet munkavédelmi lábbeli újdonságainkról.

40 féle modell

Saját tervezésű és gyártású modellekből álló mintakollekciónkat munkatársaink az ország bármely szegletébe eljuttatják, így kényelmesen rendelheti meg a szükséges munkaruhákat az Ön által megjelölt helyszínen és időpontban. Termékskálánkat folyamatosan megújítjuk, figyelembe véve a piac igényeit és az aktuális divatot.

9 féle alapanyag

A MAGYISZ KFT által gyártott modelleket 9 féle, egészségügyi, óvodai felhasználásra alkalmas, tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagból kérhetik vásárlóink, köztük természetesen színes anyagból is.

Egyedülálló rugalmasság

Egyedi kéréseket készséggel kielégítünk. (Pl. zseb nélkül, cipzáras kivitel, más hosszal, vagy színes anyaggal kombinálva kérik modelljeinket.)

Cégarculat a munkaruhákban is

A kiválasztott modelleket tetszés szerint feliratozzuk műhímzés vagy szitázás módszerével, így megrendelőink céges arculata a munkaruhákban is visszaköszön.

Teljes munkaruha kínálat

Vásárlóink teljes körű kiszolgálása érdekében nemcsak saját termékeket kínálunk, hanem márkás pólók, pulóverek kardigánok, mellények is megtalálhatók repertoárunkban, ugyan úgy, mint a tanúsítvánnyal rendelkező munkavédelmi lábbelik.

Mennyiségi kedvezmények

Bár cégünk egy darabos megrendelést is készséggel teljesít, nagyobb mennyiségű rendelés esetén listaárainkból kedvezményt biztosítunk.

Válassza Ön is az elegáns, kényelmes, praktikus MAGYISZ munkaruhákat!