MINŐSÉGI MUNKARUHÁK

Orvosoknak, állatorvosoknak, fogorvosoknak, egészségügyi, szociális és szépségipari dolgozóknak, óvónőknek, kisgyermek gondozóknak

MINŐSÉG, TELJESSÉG, RUGALMASSÁG

Napunk jelentős részét a munkaruhánkban töltjük, így különösen fontos, hogy kényelmes és praktikus is legyen. Kizárólag minőségi anyagokkal dolgozunk, és egyéni kéréseket is teljesítünk.   

TERMÉKEINK

NŐI MUNKARUHÁK

Tunikákat, pólókat, nadrágokat, szoknyákat és pulóvereket is kínálunk női vásárlóink számára, melyeket orvosoknak, egészségügyi és szociális dolgozóknak, kozmetikusoknak, óvónőknek és kisgyermek gondozóknak is bátran ajánlunk.

UNISEX MUNKARUHÁK

Kínálatunkban többféle színű és mintájú műtős tunikát és nadrágot, valamint polár termékeket talál.

FÉRFI MUNKARUHÁK

Férfi munkaruháink között inget, köpenyt, nadrágot, pólót, pulóvert és lábbelit is talál, melyeket leginkább orvosoknak, valamint az egészségügyben és a szociális ellátásban dolgozóknak ajánlunk.

SPECIÁLIS MUNKARUHÁK

Termékeink között munkáskabátokat és nadrágokat is talál, amelyeket takarítók, karbantartók számára forgalmazunk.

VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE

“A MAGYISZ munkaruháit bátran ajánlom mindenkinek. Egy idősek otthonában dolgozom, ahol egyből kiderül, hogy a munkaruhának milyen a minősége, és a MAGYISZ termékekre még sosem volt panaszom.”
Nagy Anna
“A kiszolgálás nagyon tetszett, különösen a helyszíni méretvétel, így a munkaszünetemben tudtam kiválasztani a munkaruháimat.”
Horváth Mária

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI A TERMÉKEINKRŐL, SZOLGÁLTATÁSAINKRÓL?

X