RÓLUNK

KÖZEL 40 FÉLE MODELL

Mintakollekciónkat az ország bármely szegletébe eljuttatjuk, így kényelmesen rendelheti meg a szükséges munkaruhákat az Ön által megjelölt helyszínen és időpontban. Termékskálánkat folyamatosan megújítjuk, figyelembe véve a piac igényeit és az aktuális divatot.

A MAGYISZ KFT. által gyártott modelleket számos egészségügyi, óvodai felhasználásra alkalmas, tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagból kérhetik vásárlóink, köztük természetesen színes anyagból is.

Szüksége lenne egy plusz zsebre? Hosszabb vagy rövidebb nadrágra lenne szüksége? A munkaruhájához a megadottól eltérő anyag  lenne ideális? Megoldjuk! Ügyfeleink minden kérését teljesítjük.

0 %
MINŐSÉG
0 %
RUGALMASSÁG
0 FÉLE
SAJÁT MODELL
0 ÉV
SZAKMAI TAPASZTALAT

TELJESSÉG

Vásárlóink teljes körű kiszolgálása érdekében nemcsak saját termékeket kínálunk, hanem márkás pólók, pulóverek kardigánok, mellények és tanúsítvánnyal rendelkező munkavédelmi lábbelik  is megtalálhatók repertoárunkban.

 

A kiválasztott modelleket tetszés szerint feliratozzuk műhímzés vagy szitázás módszerével, így megrendelőink céges arculata a munkaruhákban is visszaköszön.

INGYENES KISZÁLLÍTÁS

MEGFELELŐ MENNYISÉGŰ RENDELÉS ESETÉN

MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY

NAGYOBB MENNYISÉGŰ RENDELÉS ESETÉN 

HELYSZÍNI MÉRETVÉTEL

SZOLGÁLTATÁSUNK MEGKÖNNYÍTI A MUNKARUHÁK BESZERZÉSÉT

CÉGARCULAT

TERMÉKEINKET KÉRÉSRE EGYÉNI EMBLÉMÁVAL IS ELLÁTJUK

X